2000字范文,分享全网优秀范文,学习好帮手!
2000字范文 > Bill was a boy of 15 in Grade 9. His parents went gambling(赌博) day and night. Nobody cared

Bill was a boy of 15 in Grade 9. His parents went gambling(赌博) day and night. Nobody cared

时间:2019-10-02 01:29:40

相关推荐

Bill was a boy of 15 in Grade 9. His parents went gambling(赌博) day and night. Nobody cared

问题补充:

Bill was a boy of 15 in Grade 9. His parents went gambling(赌博) day and night. Nobody cared about him. He always failed in his exams. So his teachers didn’t like him, nor did his classmates play with him. Bill often slept in class because his heart was not in school. He almost gave himself up.

One day, Miss Jones, a new teacher, came to Bill’s class. She was a smiling, beautiful woman. Bill was in love! For the first time in his young life, he couldn’t take his eyes off his teacher; yet, still he failed.

It was Miss Jones’ class. She was asking a question. “I’d like the smartest boy to answer my question.” Then she said loudly, “Bill, please!” Bill was surprised. And he stood up without a word. “Just try it! I believe you can!” After school, Miss Jones had a long talk with Bill. She told him that she cared about him and believed in him.

Bill thought a lot that evening. From then on he arrived at school on time every day. Miss Jones helped him with his homework in the afternoon. She even cooked delicious food for him. She told Bill, “Nothing is impossible if you put your heart in it.” Later, Miss Jones gave another exam. Bill did it with all his heart. He was very excited to find that he had passed the exam. Now Bill discovered that he also could learn well. A change took place in Bill’s heart.

You see, one teacher saved one boy, it’s simple, really.

【小题1】How old was Bill?A.9B.14C.15D.16【小题2】 Bill always failed in the exams at first because he.A.went gamblingB.talked in classC.was sillyD.gave himself up【小题3】Miss Jones changed Bill by .A.doing homework for himB.encouraging and helping himC.giving Bill another examD.cooking delicious food for him【小题4】From the passage we can learn .A.Miss Jones was a loving and careful teacherB.Bill’s parents cared about him very muchC.Miss Jones loved to answer Bill’s questionsD.Bill didn’t like to play with his classmates【小题5】Which may be the best title for the passage?A.Parents’ DayB.A Lazy BoyC.A Boy’s ChangeD.A Strict TeacherC

答案:

(答案→)C

解析:Bill是个九年级的学生,父母日夜去赌,不关心他。所以老师不喜欢他、同学不和他玩。他考试也不及格,他自己都放弃自己了。但是一位和蔼的漂亮的老师--- Miss Jones用她的关心和鼓励改变了Bill。他很激动因为考试及格了。他的心发生了改变。一位老师改变了一个孩子,真得很简单。

【小题1】细节理解题。根据Bill was a boy of 15 in Grade 9.可知选C。

【小题2】细节理解题。根据He almost gave himself up.可知选D。

【小题3】推理判断题。根据最后一段的句意可知,老师说:世上无难事只怕有心人。还做好吃的给他。与选B(老师鼓励他、帮助她。)意思一致。

【小题4】推理判断题。根据Miss Jones对待Bill的态度和做法可知,她是一个有可爱的有心细的老师。文章最后说,一位老师挽救了一个孩子。所以选A。

【小题5】主题归纳题。根据文章内容,尤其是最后一句总结的话可知,选 C(一个男孩的改变。)。

本内容不代表本网观点和政治立场,如有侵犯你的权益请联系我们处理。
网友评论
网友评论仅供其表达个人看法,并不表明网站立场。